Medicina Tretmani

Da li želite da zauvijek uklonite podočnjake ili podignete kapke?

Klinika Svjetlost uklanjanje podočnjaka

Savršen popust za podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka samo u novembru!

Odličnu sezonu najboljih akcija klinika Svjetlost Banja Luka nastavlja i u novembru!

U novembru će svima zainteresovanima za zahvat uklanjanja podočnjaka ili podizanja kapaka odobravati popust od čak 20%. Zato rezervišite svoj termin što prije!

Novost u novembru je i činjenica da će se konsultacije prije zahvata obavljati online, tako da ćete ih moći obavljati iz udobnosti svog doma ili bilo kojeg drugog mjesta na kojem se nalazite putem Skype aplikacije.

Za sve one koji su imali u planu ovaj zahvat, Klinika Svjetlost Banja Luka ima važnu informaciju. Rez na gornjim kapcima radi se posebnim elektro nožem sa kojim nema krvarenja, a otečenost poslije operacije je minimalna što u praksi znači da će i oporavak trajati još kraće.

Kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka, taj zahvat se izvodi kroz unutrašnji dio kapaka što praktično znači da nema rezova, i ne, nema šavova.

Efekte oba zahvata vidite odmah, a već nakon sedam dana se možete vratiti svojim normalnim, svakodnevnim obavezama.

Prepustite se rukama stručnjaka sa godinama iskustva i sjajnim rezultatima iza sebe, a sebi poklonite ono što ste oduvijek željeli – novu mladost na vašem licu.

Sve informacije možete dobiti na njihovoj Facebook ili Instagram stranici, ili putem besplatnog info telefona 0800 50 113.

Ukoliko želite da saznate više o ovim zahvatima pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja ovdje.