Medicina

Invisio – kapsule za bolji vid

invisio

Danas kada gotovo svi provodimo minimalno osam sati ispred računara, naprezanje očiju je sve češći problem kao i pitanje kako zaštititi oči od zračenja računara. Naprezanje očiju dovodi do raznoraznih problema, od umora, smanjenja produktivnosti sve do manjih smetnji poput titranja oka ili crvenila.

Godinama naš vid slabi, usljed raznih faktora, počevši od pretjeranog vremena provedenog ispred računara, do genetike ali i starosti. Gubljenje vida je takođe neizbježna pojava koja dolazi starenjem, ali uz odabrane suplemente zdravlje očiju možete sačuvati i duže nego što mislite.

Sadržaj teksta:

Invisio kapsule – vrijeme je za obnovu vida

Invisio kapsule predstavljaju prirodni kompleks prirodnih ekstrakata koji imaju direktan uticaj na oslabljeni vod tako što potpuno eliminišu najćešće bolesti oka, oslabljen vid i napetost očiju.

Kako starimo naše oči postaju podložnije oštećenjima koja su uzrokovana nezdravim načinom života kao i prekomjernim sjedenjem ispred ekrana, što rezultuje time da tijelo postane preplavljeno zaštitnim ćelijama koji oštećuju dijelove oka.

Invisio kapsule sadrže sve neophodne sastojke koji sprječavaju oštećenje vida te ga obnavljaju. Smatra se da gotovo polovina stanovništva ima određene probleme sa vidom, zbog čega se korištenje suplemenata za obnovu vida preporučuje svim starosnim generacijama.

Invisio kapsule se preporučuju pri sljedećim stanjima:

 • Oslabljen i loš vid
 • Čest osjećaj peckanja, žuljanja i crvenila očiju
 • Česte glavobolje i umor
 • Bolesti oka
 • Genetske predispozicije, ukoliko neko iz vaše porodice pati od problema sa vidom ili očnog pritiska
 • Ukoliko nosite naočale ili kontaktna sočiva

U kombinaciji s vježbama za oči, Invisio omogućava garantovane rezultate u najkraćem mogućem vremenu i pomaže da izbjegnete dalje komplikacije i razvoj bolesti koji najčešće dovode do hirurških intervencija.

invisio kapsule za vid

Sastav Invisio kapsula

Za djelotvornost i efikasnost Invisio kapsula zaslužan je upravo njihov sastav.

Vitamin C, E i A

Određeni vitamini i antioksidansi pomažu u borbi protiv slobodnih radikala u očima, uzrokovanih vremenom i faktorima poput loše ishrane, emitovanja plavog svjetla s kompjuterskih ekrana te izlaganja UV zračenju.

Vitamin E, vitamin A i vitamin C djeluju zajedno kako bi održali ćelije i tkivo oka zdravima. Istraživanja su pokazala kako konzumacija vitamina E i vitamina A poboljšavaju vid kod osoba sa oslabljenim vidom i glaukomom oka.

Studije pokazuju kako redovno uzimanje ove kombinacije vitamina dovodi do regeneracije oštećenog tkiva, obavljanje vida, smanjenja upale oka.

Kako bismo spriječili sindrom suhog oka i tzv noćno sljepilo, moramo konzumirati dovoljnu količinu vitamina A. Vitamin A je antioksidans te se pokazalo kako preventivno djeluje na gubitak vida uzrokovanog degenerativnim stanjima pri starenju oka.

Studije također pokazuju kako vitamin A zajedno s ostalim antioksidansima pomaže usporiti oštećenje očnog živca.

Minerali

Cink je jedan od važnijih minerala za očuvanje zdravlja oka, jer se bori protiv oštećenja ćelija oka. Cink djeluje povoljno na tkivo oka, jer igra važnu ulogu pri cirkulaciji oka, spriječavajući napetost i glavobolje uzrokovane dugotrajnim sjedenjem ispred ekrana. Naše tijelo nije u stanju proizvesti cink, zbog čega se preporučuje njegova konzumacija u vidu suplemenata. Upravo zbog toga, preporučena dnevna doza cinka ulazi u sastav Invisio kapsula.

Ekstrakt biljke Vidac

Kao što i samo ime govori, biljka Vidac ima mnogobrojne benefite po zdravlje očiju. Ova biljka se koristila hiljadama godina unazad, za liječenje bolesti oka i vraćanja vida. Vidac je i danas dostupan i djelotvoran lijek svima onima koji muku muče s vidom i bolestima očiju, bez obzira je li riječ o starosti, infekcijama ili drugom uzroku.

Vidac krije u sebi čitav niz ljekovitih jedinjenja: glikozid rinantin, eterično ulje, omega masne kiseline, smolu, gorke tvari, vitamine, minerale i razna aromatična jedinjenja. Biljka vidac je naročito korisna kod konjuktivitisa, slabosti očiju usljed prekovremenog čitanja ili pisanja, očnih mrena, pritiska očiju, upale suzne vrećice ali i u slučajevima „suzenja očiju“ usljed alergija.

Kako djeluje Invisio?

Pažljivo odabrana kombinacija biljaka, vitamina i minerala kao i drugih korisnih sastojaka, čini Invisio kapsule univerzalnim preparatom za zdravlje oka.

problemi sa vidom

 • Olakšava upalu, napetost, suhost i nadraženost
 • Pojačava oštrinu vida, ojačava mrežnjaču oka
 • Obezbjeđuje jasan vid
 • Ublažava napetost mišića oka
 • Osigurava ispravan fokus očne leće,
 • Ojačava kapilarnu cirkulaciju krvi,
 • Eliminiše rizik od nastanka bolesti oka
 • Normalizuje krvni pritisak u fundusu oka

Ukoliko spadate u rizičnu grupu sa genetskim predispozicijama za bolesti oka ili previše vremena provodite za računarom ili čitajući, preporučujemo upotrebu Invisio kapsula. Korištenjem Invisio dodatka prehrani, sačuvaćete zdravlje očiju i osloboditi se napetosti i nepotrebnih glavobolja na radnom mjestu .

Iskustva korisnika Invisio kapsula

Mario,

Po zanimanju sam programer i stalni boravak ispred računara mi je oštetio vid. Nakon višesatnog sjedenja za računarom, odjednom bi mi se javila mutna slika pred očima. Stalno su me mučile glavobolje zbog napetosti u očima. Ozbiljnost situacije mi je postala jasna onda kada više nisam mogao da radim, jer moje oči nisu bile u stanju da razaznaju sitna slova na ekranu. Naručio sam Invisio, koji mi je preporučio kolega. Počeo sam uzimati ovaj lijek i dao sam svojim očima odmor od računara 2 sedmice Uz vježbe oka i Invisio, moj vid se znatno popravio. Od sada vodim računa o svojim očima i ne dopuštam da mi se ovakve stvari ponavljaju.

Milanka

Za invisio sam saznala od drugarica koje su mnogo govorile o ovom preparatu. Zašto ne bih i ja probala? Godine su uzimale svoj danak i često sam morala koristiti naočale kada nešto čitam. Nakon korištenja Invisio kapsula primjetila sam da se moj vid znatno popravio. Sad mogu jasno vidjeti čak i udaljene predmete, tako da ga definitivno mogu preporučiti.

Božica

Imala sam vrlo ozbiljnu miopiju dugo godina i mogla sam vidjeti samo na jedno oko. Ja sam pijanistica i muzika mi predstavlja najveću radost u životu ali nisam mogla da sviram jer nisam vidjela note. Nosila sam naočale, ali glavobolje su i dalje bile prisutne. Odlučila sam da naručim Invisio, jer sam pročitala kako je učikovit, pa sam htjela da pokušam i sa suplementima. Međutim, nakom mjesec dana sam postigla sjajne rezultate. Moj vid se potpuno oporavio. Naočale gotovo da nikad ne nosim, a glavobolje su stvar prošlosti. Preporučujem svima ovaj sjajan proizvod.

Gdje naručiti Invisio kapsule?

Invisio kapsule su dostupne za online narudžbe putem ove web stranice. Jednostavno unesite svoje kontakt podatke i Invisio će vam biti dostavljen na kućnu adresu.

Preventivno djelovanje je od neprocjenjive vrijednosti za vaše zdravlje, a zahvaljujući Invisio kapsulama nećete više morati da brinete o zdravlju svojih očiju.