Medicina Savjeti

Specijalistička ordinacija koja ima odgovor na sve stomatološke probleme

stetik stomatologija banja luka

Klinika S-Tetik iz Banjaluke već dugi niz godina važi za jedan od najpoznatijih multi-specijalističkih centara u regionu, čijoj profesionalnosti i posvećenosti svjedoče stotine zadovoljnih pacijenata. Najviši nivo kvaliteta usluga prepoznat je i u sklopu odjela za dentalnu medicinu, gdje se na besplatnim konsultacijama možete informisati o svim stomatološkim uslugama.

Stručni tim stomatologa u liječenju primjenjuje najnovije tehnologije i tehnike u oblastima sveobuhvatne, restorativne i preventivne stomatologije, kako za odrasle tako i za djecu. Ono što vas očekuje je tehnička izvrsnost, kao i savremena, vrhunska zubarska njega u toplom i opuštenom okruženju, kao i podsticanje razvijanja pozitivnog stava prema njezi zuba i osmijeha.

S-Tetik stomatološki centar čine tri cjeline: stomatologija, oralna hirurgija i maksilofacijalna hirurgija. U okviru njih, timovi stručnjaka su posvećeni rješavanju problema iz oblasti opšte stomatologije, kozmetike, zubnih implantata, parodontologije, ortodoncije, protetike i laserskih zahvata kako bi vam obezbijedili život bez bola i rezultate koji izgledaju prirodno.

Bez obzira da li tražite mjesto za brzo i efikasno rješenje bolnog stanja, određenu promjenu ili želite potpunu preobrazbu osmijeha, sada ste u mogućnosti da sve to obavite na jednom mjestu, u našem stomatološkom centru u srcu Banjaluke – to je oduvijek bilo ono čemu smo težili”, rekli su nam iz klinike.

Koristeći opremu čije performanse idu u korak sa najsavremenijim trendovima u polju dentalne medicine, iskusni tim stomatološkog centra S-Tetik zajedno radi na postizanju savršenih rezultata koji će poboljšati vaš izgled i samopouzdanje, a ukloniti hronične bolove i spriječiti njihov nastanak. Ono što ih čini i neprevaziđenim vizionarima i umjetnicima je sposobost da uravnoteže estetske elemente lica i kroz korekcije postignu potpuno prirodan izgled lica.

U vrijeme kada su zdravi zubi postali sastavni dio osnovne higijene čovjeka, a ne luksuz, klinika S-Tetik je vaš put ka rezultatima o kojima ste oduvijek maštali.

Svoj termin ili besplatne konsultacije možete zakazati putem online formulara na ovom linku ili pozivom na broj 051/430-887.