Lijekovi Medicina Savjeti

Koza Nostra kozja surutka u prahu – najbolji domaći proizvod za regeneraciju jetre

koza-nostra-surutka

Bolesti jetre poput masne i uvećane jetre čest su problem današnjice. Iako se jetra smatra glavnim organom odgovornim za detoksifikaciju, preterano uživanje u alkoholu, nezdravoj hrani ali i uzimanje lekova može biti preveliko opterećenje za jetru i dovesti do obolenja poput masne ili uvećane jetre. Nakon velikog interesovanja za tekst o regeneraciji masne i uvećane jetre, odlučili smo da vam predstavimo najdelotvorniji domaći proizvod za regeneraciju jetre – Koza Nostra kozju surutku u prahu. 

Kada je u pitanju regeneracija jetre gotovo da nema osobe koja vam neće preporučiti kozju surutku. Prema narodnim verovanjima „kozja surutka i masna jetra su zakleti neprijatelji“, a novija istraživanja i potvrđuju efikasno delovanje kozje surutke pri njenom obnavljaju. Ipak, zbog zbog neugodnog mirisa i ukusa, mnogi izbegavaju konzumaciju kozje surutke uprkos njenim mnogobrojnim prednostima po zdravlje. Upravo zbog toga Koza Nostra – kozja surutka u prahu predstavlja najefiksniji domaći proizvod za obnavljanje jetre.

Koza Nostra kozja suruka u prahu dobija se procesom liofilizacije, odnosno odstranjivanja vode neprijatnog mirisa i ukusa te dobijanje praha jednakih nutritivnih vrednosti kao i tečna kozja surutka. Izvlačenjem vode iz kozje surutke njena nutritivna vrijednost ostaje nepromenjena te se dobija prah prijatnog mirisa i ukusa.

kozja surutka u prahu

Ono što direktno utiče na kvalitet Koza Nostra surutke jeste jeste prehrana koza zasnovana na dve stotine različitih biljnih vrsta koje rastu na 800 metara nadmorske visine. Zahvaljujući vrhunskoj prehrani, koze sa ovih pašnjaka daju mleko, sir i surutku izuzetne nutritivne vrijednosti.

Pod ovakvim uslovima, dobija se kozja surutka koja obiluje kalijumom, natrijumom, magnezijumom, fosforom, gvožđem, cinkom, bakrom, kobaltom, manganom, molibdenom, kao i vitaminima: B2, B6, B12, C, K te se zbog ovakvog sastava smatra jednim od najzdravijih napitaka na svijetu.

Klinki i naruči Koza Nostra – kozju surutku u prahu!

Regeneracija masne i uvećane jetre uz Koza Nostra kozju surutku u prahu

Koza Nostra surutka sadrži velike količine aminokiseline glutationa – antioksidansa koji štiti jetru od štetnih jedinjenja i toksina. Osobe sa bolestima ili oštećenjima jetre često imaju niske nivoe glutationa. Redovnom konzumacijom Koza Nostra obezbjeđuje normalne nivoe glutationa koji pomaže pri obnavljaju obolele jetre.

Pored glutationa, kozja surutka sadrži aminokiseline iz BCAA grupe kao što su izoleucin, leucin i valin koji takođe pomažu regeneraciju jetre. Takođe, važan sastojak surutke je laktoferin. Laktoferin ima dokazanu antimikrobnu aktivnost, te ulogu u imunom sistemu, čime doprinosi zdravlju jetre. Koza Nostra u svom sastavu broji proteine najviše biološke vrijednosti te se preporučuje i u prevenciji  oboljenja jetre, povišenog holesterola i povišenog krvnog pritiska.

Zahvaljujući vrhunskoj prehrani koza, sa pašnjaka Koza Nostra, kozja surutka u prahu obiluje vitaminima i mineralima koji često nedostaju osobama koje imaju problema sa jetrom. Redovnom konzumacijom Koza Nostra kozje surutke u prahu, jetru je moguće u potpunosti regenerisati kroz samo mesec dana!

Kozja surutka u prahu se može direktno rastopiti u ustima ili se koristiti kao dodatak u spremanju hrane, šejkova, ceđenih sokova i smutija. Koza Nostra kozja surutka u prahu dostupna je za online narudžbe na sledećoj web stranici.