Fitnes Zdravo tijelo

Vježbajte kod kuće uz besplatne aplikacije

Vjezbajte kod kuce uz besplatne aplikacije

Teretane i fitnes centri širom zemlje i svijeta zatvaraju svoja vrata za sve korisnike zbog pandemije koronavirusa. Međutim, zahvaljujući internetu danas možete vježbati iz vašeg doma uz pomoć aplikacija koje nude besplatne treninge i planove vježbi za svačiji ukus.

Sadržaj teksta:

Nike Training Club

Kao što i sam naziv kaže ovo je aplikacija koju je osmislio i lansirao brend Nike. Ona nudi raznovrsne setove vježbi, ali imate i mogućnost da kreirate trening plan usklađen sa vašim ciljevima, kilažom i uslovima. Bez obzira na to da li ste početnik ili neko ko redovno vježba, ova aplikacija sadrži više od 185 treninga i sigurno ćete naći nešto za sebe. Aplikacija je besplatna i dostupna je za Andrioid i iOS uređaje.

7 Minute Workout

Ako vam je teško da se pokrenete i motivišete na fizičku aktivnost, ova aplikacija može biti rješenje. Svi možemo izdvojiti 7 minuta dnevno za vježbanje. Izaberite vrste vježbi koje vam prijaju i pratite video i audio uputstva. Aplikacija je besplatna i dostupna je za Android i iOS uređaje.

Vjezbajte kod kuce

Asana Rebel: Yoga and Fitness

Za sve ljubitelje yoge i fitnesa ova aplikacija je pravo blago. Ne morate biti iskusni u ovim vježbama jer vam aplikacija može poslužiti i kao odličan uvod u svijet yoge. Postoji i premium verzija ove aplikacija, ali sa besplatnom imate sve što vam treba te nema potrebe da je doplaćujete. Dostupna je za Android i iOS uređaje.

FitOn

Poznati fitnes treneri na jednom mjestu i dostupni svima. Lični treneri svjetskih zvijezda svoje najbolje treninge podijeli su na ovoj aplikaciji, a možete i birati šta vam najviše odgovara: yoga, kardio vježbe, HIIT, ples, pilates i slično. I u ovom slučaju postoji i PRO verzija koju je potrebno platiti. Dostupna je za Android i iOS uređaje.