Ishrana Uncategorized Zdrav život

Hit u svetu: Čokolada koja topi kilograme

cokoladna dijeta uz cokoslim

Na prvu zvuči nestvarno.

Na drugu zvuči neverovatno.

Do treće vam nećemo dozvoliti da još jednom posumnjate – jer je vreme da razbijemo predrasude o tome da čokolada ne ide uz mršanje. Čokoladna dijeta je revolucija kako u svetu nutricionizma, tako i fitnesa. Holivudske zvezde su najpre imale privilegiju da se služe ovom tajnom mršanja, a sada i vi napokon imate priliku da gubite kilograme i jedete slatko. Pitate se kako jesti slatko, a smršati? Otkrićemo vam već za nekoliko trenutaka, zato budite strpljivi.

Nezadovoljni ste izgledom, a opet ne možete da se odreknete slatkog?

Najbolje od svega je što ne morate da prekinete ljubavne odnose sa čokoladom.

Svi znamo za onu zdravu alternativu u vidu sušenog voća poput brusnica, kajsija i višanja… Ali, to nije to i iako ćemo ukloniti osećaj nemira i žudnje za slatkim – ne osećamo tu ispunjenost kao kad pojedemo neki sladoled ili čokoladni komad torte. Kažu da se ne može imati sve – izgled i neodricanje od slatkog, a mi ćemo vam danas pokazati da je i to moguće. Dozvolite da vam predstavimo njegovo čokoladno visočanstvo kome još niko nije odoleo – Chocolate Slim šejk za mršavljenje.

Tajna nije u rigoroznim dijetama, niti operacijama, već u kakao prahu.

Ovo su reči planetarno popularnog dr. Oza, kojeg smo imali priliku viđati kao savetnika u Oprah’s emisijama, a koji je i više nego relevantan da prepozna kvalitet nekog proizvoda za mršanje. Takođe, naglašava kako je usled pojave gojaznosti, tržište očajnih kupaca koji žele da smršaju postalo sve veće, pa su neki prodavci pokušali to da iskoriste nudeći sve i svašta. “Bitno je da je proizvod prirodan, da ne ostavlja nikakve posledice niti štetna dejstva, već da istinski pomaže u topljenju kilograma”, nastavlja dr. Oz. Chocolate Slim je upravo takav.

Chocolate Slim – šejk uz kojeg ćete smršati?

Da, stvarno. Poenta mršanja leži upravo u moći da ubrzate procese u svom organizmu, koji će samim tim i dovesti do bržeg topljenja kilograma. No, ljudi uvek traže odgovore u instant rezultatima i obećavajućim dijetama posle kojih se kilogrami vrate efektom bumeranga. Izgladnjivanje ne sme da bude korak na koji ćete se odlučiti.

Chocolate Slim je sačinjen od nutrijenata od kojih je glavni kakao, a koji skupa zajedno održavaju optimalan nivo sitosti nakon konzumacije šejka. Najbolja stvar od svega je što se sjajno slaže sa voćem, pa za kratko vreme možete da ga izblendate zajedno sa sezonskim namirnicama. Naš predlog su svakako jagode i banane, koje će Chocolate Slim obogatiti svojim čokoladnim okusom, pa ćete si priuštiti pravu poslasticu tokom letnjih dana. Naravno, uz dodatak malo leda – vaš savršeni letnji šejk je spreman.

Zašto se trebate odlučiti za Chocolate Slim?

Osim što će se na vašim policama i dalje nalaziti slatkiš dostojan ostalih slatkih uživanja, ovaj čokoladni šejk će vam uštedeti mnogo vremena kojeg ionako jedva imate. Dakle, nećete morati trošiti dragocene momente na trening koji je poželjan, ali nije neophodan. Naravno, oni najuporniji će postići savršene rezultate u kombinaciji sa fizičkim aktivnostima.

Naruči danas i dočekaj leto u top formi

Ukoliko možete da se odreknete preteranog konzumiranja testenine, masnih jela i slatkiša u potpunosti (jer sad imate sjajnog zamjenika), a na to sve dodate poneku šetnju ili relaksirajuće plivanje zajedno sa Chocolate Slim preparatom – bićete oduševljeni rezultatima.

Šejk je najbolje konzumirati ujutro umesto doručka, a spremićete ga na jako jednostavan način:

  • Dodajte 1-2 kašike preparata u 200ml tople vode ili mleka
  • Napitak dobro promešajte dok ne nestanu sve grudvice

Reakcija kada vam neko pripremi Chocolate Slim:

Leave a Comment