Kozmetika i preparati Ljepota

Bloolu Shampoo – šampon za brži rast i obnavljanje kose

Ukoliko pokušavate obnoviti i ojačati kosu te potaknuti njen rast predstavljamo vam Bloolu šampon za rast i regeneraciju kose. Za kosu se često kaže da je naša kruna, a mnogi misle da je gubitak kose boljka koja pogađa samo muškarce. Istina je da se jedna trećina žena takođe bori sa ovim problemom. No, za razliku od muškaraca, žene obično doživljavaju opadanje kose bez straha od ćelavosti, a razlozi opadanja kose mogu biti mnogobrojni.

U većini slučajeva opadanje kose moguće je zaustaviti adekvatnim odabirom šampona, a trenutno najefikasniji poznati prirodni šampon protiv opadanja kose jeste Bloolu šampon.

Sadržaj teksta:

Opadanje kose – problem koji pogađa oba pola

Gubitak kose ili alopecija može biti uzrokovan hormonalnim promjenama, genetskim faktorima ili neadekvatnom njegom odnosno korištenjem previše agresivnih hemijskih sredstava koji uništavaju vlasište i čine kosu slabom i lomljivom. Gubitak kose najčešće pogađa muškarce srednje dobi, ali ovaj neugodan problem pogađa i žene – statistike kažu kako se do 30 % žena suočava s opadanjem i prorjeđivanjem kose. Žensko ćelavljenje uzrokuje i nezadovoljstvo izgledom i manjak samopouzdanja.

Gubitak kose neugodno je i veoma stresno stanje za žene – zato nemojte čekati. U prvom redu potrebno je da se oslobodite stresa i loših prehrambenih navika, ali i da izbacite agresivne šampone i preparate koje koristite. Razni hemijski sastojci šampona kao što su silikoni, sulfati, parabeni i parfemi djeluju agresivno na tjeme kože, isušuju je i dovode do pucanja i opadanja kose.

Bloolu šampon – prirodnim putem do bujne i zdrave kose

Bloolu šampon je obogaćen prirodnim sredstvima za zaštitu i rast kose. Bez sulfata na bazi organskog ulja, vitamina A i D, Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina. Kreiran od prirodnih sastojaka specijalno kreiran da hrani i regeneriše kosu i korijen dlake. Oslabljenoj kosi potreban je šampon koji će joj pružiti hidrataciju i obnoviti njena vlakna, a formula Bloolu šampona omogućava upravo to.

bloolu schampoo

Efikasna kombinacija prirodnih sastojaka omogućava višestruko djelovanje Bloolu šampona:

-Velika koncentracija prirodnih satojaka čisti kožu od peruti, jača korijen dlake, obnavlja vlas i potiče rast.

-Bloolu šampon svojom formulom čisti tjeme glave, regeneriše korijen dlake. Vitaminski sastojci potiču rast nove kose.

-Hidrira dlaku cijelom dužinom, daje zdraviji izgled, smanjuje ispucalost vrhova dlake.

Bloolu šampon svojom formulom idealan je za svaku vrstu kose, a posebno se dobro pokazao za ofarbanu kosu koja je suha i ispucala. Zdrava kosa započinje od tjemena zbog čega je važno da njegu kose započnete od samog tjemena. Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Bloolu šampona, obezbjediće kosi neopdhodnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu koja joj je potrebna.

Kako koristiti Bloolu Schampoo?

Bloolu Schampoo možete koristiti svakodnevno, jer se radi o prirodnom preparatu koji ne iritira tjeme i ne oštećuje dlaku. Možete ga kombinovati sa ostalim tretmanima protiv opadanja kose koje koristite. Za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se da korištenje Bloolu šampona kombinujete sa pravilnom prehranom. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana. Ukoliko Bloolu Schampoo koristite preventivno protiv opadanja kose, u tom slučaju možete ga koristiti 2-3 puta sedmično.

Bloolu Schampoo – iskustva korisnika

Ana,

Zbog jake terapije lijekovima počela sam da gubim kosu. Pojavile su su izvjesne rupe i bila sam toliko slomljena da nisam znala šta da radim. Vidjela sam oglas za Bloolu Schampoo i rekla sam sebi – još ovo da probam i onda uzimam periku. Nakon 4 pranja opadanje se smanjilo. A nakon preporučene terapije od mjesec dana primjetila sam porast nove kose na mjesta gdje nije bilo bukvalno ništa! Preporuke iskrene za Bloolu Schampoo. 

Bloolu schampoo iskustva korisnika ana

Milan,

Počeo sam da gubim kosu, a to se najviše primjetilo na mjestu zalizaka. Zalisci su postajali sve veći i veći, a moje samopouzdanje sve manje. Odlučio sam se na Bloolu šampon da zaustavim ćelavost. Nakon mjesec dana, opadanje je zaustavljeno, pa zalisci su se smanjili. Čak sam dobio i novu mladu kosu.

bloolu schampoo iskustva milan

Gdje kupiti Bloolu Schampoo?

Gubitak kose neugodno je i veoma stresno stanje kako za žene tako i za muškarce – zato nemojte čekati. Ukoliko primjetite pretjerano opadanje kose, reagujte na vrijeme i vaša kosa će vam biti zahvalna. Bloolu Schampoo nije dostupan u apotekama, već isključivo putem online narudžbi. Ukoliko želite poručiti Bloolu šampon, kliknite na link, unesite svoje podatke i proizvod će vam biti dostavljen na kućnu adresu u roku od 48h, a plaćanje vršite pri pouzeću.