Lijekovi Medicina Zdravo tijelo

Varikosette – lek za proširene vene na nogama

varikosette

Lepe, glatke i negovane noge su san svake žene, posebno u letnjem periodu kada je vreme da se nose haljine, suknje i šorcevi. Međutim, bolne i otečene noge, kao i proširene vene često su uzrok frustracije kod većine žena. Varikozne vene predstavljaju ne samo estetski, nego i ozbiljan zdravstveni problem. Koliko puta ste poželeli da nešto obučete, ali vas je izgled i osećanje teških nogu sprečilo u tome?

Uzroci nastajanja proširenih vena nisu naučno potvrđeni, ali se pretpostavlja da je nastanak proširenja vena genetski. Postoje i drugi faktori koji mogu da utiču na proširenje vena. Dijabetes, trudnoća, pušenje, nezdrav način života, pa čak i depilacija mogu biti neki od uticajnih faktora na izgled i zdravlje vena na nogama.

Naruči Varikosette sa 50% popusta!

Iako ne možete da kontrolišete nasledne faktore, da utičete na obolenja ili da u potpunosti promenite način života, postoji način na koji možete da ublažite bol u otečenim nogama. Varikosette je krema koja je na svetskom tržištu osvojila potrošače budući da je specijalizovana za revitalizaciju nogu, a od sada je dostupna kod nas. Pročitajte koja je tajna uspeha Varikosette kreme u borbi protiv proširenih vena i na koji način blagotvorno unapređuje izgled i zdravlje nogu.

noge

Sadržaj teksta:

Kako nastaju proširene vene na nogama?

Proširene vene su nastaju najčešće zahvaljujući neadekvatnoj cirkulaciji. Zbog proširenih venskih zalisaka, poremeti se normalan protok krvi kroz venski trakt. Rezultat ovog procesa su proširene vene, te natečene, bolne i plave noge. Neadekvatno držanje i nedostatak fizičke aktivnosti utiče na to da se u venama se počinje zadržavati krv, zbog čega one počinju da se šire.

U ovom celokupnom procesu, srce je mišićni organ koji vuče krv iz gornjih i donjih ekstremiteta, ali proširene vene ga sprečavaju u tome. Jačina srca nije dovoljna da povuče zadržanu krv iz vena, te zbog toga one nepovoljno utiču na izgled i zdravlje nogu. Kombinacija fizičke aktivnosti i adekvatne nege bi mogla da povoljno utiče na izgled i zdravlje osobe koje ima problema sa proširenim venama.

umor

Tokom istraživanja ove osetljive teme, saznali smo da oko 40% žena i preko 25% muškaraca se suočava sa zdravstvenim problemom proširenih vena. Osim adekvatne fizičke aktivnosti koja povoljno utiče na cirkulaciju krvi u organizmu, samim tim i na proširene vene, zanimalo nas je koji je najbolji proizvod na tržištu koji može pozitivno da utiče na ovaj problem. Kada smo naišli na Varikosette, i sami smo posumnjali u to da li kupovina ovog proizvoda može na bilo koji način da pomogne bolnim nogama i proširenim venama. Zbog toga smo detaljno istražili sve sastojke ove kreme.

Od čega se sastoji Varikosette krema?

Sasvim je razumljivo imati dozu skepticizma prilikom kupovine ovakvog proizvoda, budući da ste sigurno probali mnogo opcija. Nažalost, otečene noge ne prestaju da bole, a sama pomisao na komplikaciju tokom operacije proširenih vena je suviše riskantna da biste se odlučili na takav korak. Mnogi pacijenti govore o užasnim bolovima nakon operacije koja opet nije donela adekvatan rezultat jer su se proširene vene ubrzo nakon toga vratile u prethodno stanje. Zbog toga je mnogo bezbolnije i sigurnije odlučiti se na prirodan proizvod kao što je Varikosette krema.

Varikosette krema u sebi sadrži 100% prirodne sastojke koji su posebno formulisani da bi unapredili zdravlje i izgled nogu. Neki od ovih sastojaka su dokazani prirodni saborci u borbi protiv neadekvatne cirkulacije i proširenih vena. Koji su to prirodni sastojci Varikosette kreme i zašto su toliko dobri?

prirodni sastojci

Zlatica

Prvi sastojak Varikosette kreme je biljka zlatica, poznata u narodnoj medicini kao odličan sabornik u borbi protiv reume, gihta i artritisa, kao i drugih brojnih kožnih bolesti. Osim što pozitivno unapređuje izgled kože i pospešuje cirkulaciju, zlatica pozitivno utiče na lečenje bronhitisa, astme i svih vrsta prehlada. Prepoznata je i u zvaničnoj medicini gde se od nje prave brojni gelovi i kreme.

Limun

Limun je lekovita biljka koja je bogata vitaminom C i samim tim pozitivno utiče na celokupni imunitet. Postoje brojni prirodni recepti koji govore o lekovitosti limuna i njegovoj primeni u borbi protiv prehlada, virusa i gripa. Ono što je manje poznato o limunu jeste njegov pozitivan uticaj na krvne sudove.

Naime, ekstrakt limuna se koristi za jačanje krvnih sudova, posebno popucalih kapilara i proširenih vena. Njegovo blagotvorno dejstvo utiče na propustljivost vena ne dozvoljavajući im da zadržavaju krv i da se šire. Upravo ovaj ekstrakt je sadržan u Varikosette kremi.

limun

Ježovina

Lekovitost zimzelene biljke ježovine je poznata u krugovima koji izučavaju prirodnu medicinu, budući da ježovina ima širok spektar pozitivnog delovanja na izbacivanje vode iz organizma. Ježovina pozitivno utiče na izlučivanje suvišne vode iz organizma, za otapanje kamenca, te za suzbijanje raznih upala bubrega i mokraćnih kanala.

Analogno tome, ježovina takođe sprečava da se nakuplja voda u krvnim sudovima i tako suzbija proširenje vena. Lekovita svojstva ježovine utiču na pospešivanje cirkulacije i izbacivanje vode prirodnim putem, umesto zadržavanja u organizmu.

Aloe Vera

U poslednjih nekoliko decenija, Aloe Vera je hit u svetu zbog svojih lekovitih sastojaka i niza benefita koje donosi u oblasti lepote. Pre svega, Aloe Vera je biljka koja je bogata kalcijumom, kalijumom, magnezijom, bakrom, cinkom, vitaminima E i C, te folnom kiselinom. Zbog specifičnosti svog delovanja, Aloe Vera umiruje bilo kakve upale i otekline, tako da njeno blagotvorno dejstvo pozitivno utiče na bolne i otečene noge. Iako Aloe Vera ne utiče na cirkulaciju, njeno dejstvo olakšava bolove nogu sa proširenim venama.

sastojci krema

Kako deluje Varikosette krema?

Zahvaljujući prirodnim sastojcima Varikosette kreme, njeno delovanje je višestruko. U prvoj fazi osetićete blagotvorno dejstvo sastojaka, u šta će vas uveriti i prijatan miris ove kreme. Zatim ćete, nakon nekoliko nanošenja primetiti da vam se cirkulacija poboljšava, da spada otok i da vam noge generalno izgledaju mnogo bolje.

Preporučeno nanošenje Varikosette kreme je 2 do 3 puta dnevno, posebno nakon tuširanja. Dok nanosite Varikosette kremu, potrebno je da je lagano umasirate počevši od predela butina pa sve do članaka. Adekvatna masaža će takođe pospešiti dobru cirkulaciju i ubrzati proces oporavka od proširenih vena. Zbog specifičnih prirodnih sastojaka, sa nanošenjem Varikosette kreme ne možete da preterate, ali savetujemo da se vodite adekvatnog priručnika koji je priložen uz kremu.

Iskustva drugih

Blagotvorna dejstva Varikosette kreme su već prepoznata na našem tržištu, o čemu svedoče brojni zadovoljni korisnici. Iako rezultati variraju od osobe do osobe, budući da nije svačiji slučaj proširenih vena identičan, preko 90% korisnika je izjavilo da je zadovoljno kupovinom ovog proizvoda.

iskustva

Mirjana, 55

Budući da sam po struci tehnološki inženjer, po celi dan na poslu stojim u laboratoriji. Oduvek sam zbog toga imala problema sa cirkulacijom, a nakon ovoliko godina radnog staža, situacija što se tiče vena na mojim nogama je postala alarmantna. Razmatrala sam operaciju zato što više nisam mogla da izdržim svih osam radnih sati stojeći u laboratoriji, zbog bolnih i otečenih nogu. Istražujući o svemu tome, zaključila sam da operacija ipak nije vredna rizika i počela sam da istražujem više o proizvodima koji mogu da pomognu. Onda sam naišla na Varikosette kremu. Zainteresovala me zbog prirodnih sastojaka. Nakon nekoliko meseci korištenja mogu da kažem da mi je Varikosette krema zaista pomogla da ublažim bolove i da izdržim naporne radne dane.

Radmila, 62

Kada sam imala 29 godina, obolela sam od venske groznice zbog čega sam bila primorana da se ranije penzionišem. Od tada vodim veliku bitku sa svojim proširenim venama, zato što moje vene zadržavaju jako mnogo vode. Užasni bolovi i otežano kretanje su moja stvarnost sa kojom moram da živim svaki dan, ali otkada sam otkrila Varikosette kremu, ona mi zaista pomaže. Mažem je tri puta dnevno tako što je blago umasiram i to mi pomaže da podstaknem cirkulaciju. Otkada koristim Varikosette, primetila sam da su se bolovi smanjili i da moj organizam ne zadržava toliko vode.

Biljana, 37

Iako nisam neko ko je ikada imao probleme sa cirkulacijom, u poslednjih pet godina sam primetila da su noge počele da mi otiču. Ubrzo nakon toga, pojavile su mi se proširene vene na nekoliko mesta na nogama. Iako još uvek to ne izgleda suviše strašno, ipak sam smatrala da bi trebalo da obratim pažnju na vreme. Zbog toga sam kupila Varikosette kremu. Njeno svakodnevno korištenje je toliko unapredilo izgled mojih nogu, da su me sve koleginice s posla pitale šta to koristim i da li je moguće da je krema u tome pomogla. Mislim da će mi redovno korištenje Varikosette kreme umnogom olakšati godine koje mi predstoje.

krema delovanje

Kako i gde naručiti Varikosette?

Da biste kupili Varikosette kremu, nije potrebno da obilazite obližnje apoteke, jer ste došli na pravo mesto. Sačuvajte svoje noge svakog bespotrebnog napora i naručite Varikosette na ovoj web stranici.

Proces naručivanja Varikosette kreme je veoma jednostavan. Ispunićete upitnik sa neophodnim informacijama, a Varikosette krema će vam biti dostavljena na kućnu adresu.

Klikni i naruči Varikosette za 50% popusta!

Nemojte da dozvolite da vas izgled vaših nogu sprečava da uživate u svemu što zaslužujete. Zaboravite na riskantnu operaciju i rešite bezbolno svoj problem. Unapredite svoj izgled i zdravlje na najbolji mogući način. Započnite svoju promenu na bolje uz Varikosette kremu.