Kozmetika i preparati Ljepota

Alp Rose – krema za podmlađivanje koju ćete obožavati

alp rose krema za podmladjivanje

Znate ono kad vas pitaju šta je to što uvijek nosite sa sobom u torbici? Obično su to telefon, novčanik, ključevi, vlažne i obične maramice, parfem, ruž ili sjajilo za usne, a nerijetko i krema za ruke. To su zaista stvari potrebne svakoj ženi i skoro se nikad nećete susresti sa damom koja nema jednu od navedenih pojmova u svom rancu ili tašni. Doduše, u mnogim slučajevima se nađe i neseser sa kompletnom šminkom, kao i dodatne potrepštine poput higijenskih uložaka.

Alpska ruža je krema za podmlađivanje za koju ćete uvijek imati mjesta u svojoj torbi.

Krema za lice obično nalazi mjesto na policama u kući, jer se smatra da se nanosi samo prije spavanja ili kad se probudite, te da nema potrebe da uvijek bude uz vas. Kada čujete kakve djelotovornosti ima Alp Rose krema protiv bora, više nećete moći da se razdvojite od nje, pa će ona biti broj jedan na spisku “must have” stvari koje nosite sa sobom.

Naruči u Alp Rose kremu u Bosni 62 KM – Iskoristi popust od 50%

Naruči u Alp Rose kremu u Srbiji 3800 RSD – Iskoristi popust od 50%

Sadržaj teksta:

Stručnjaci upozoravaju: Vaša koža stari upravo zbog VAS

Svidjelo se to vama ili ne – tako je. Priroda jeste glavni krivac starenja kože, ali na vama je da joj dopustite kojom brzinom će se taj proces odvijati. Da li vam je poznato da danas neke dvadestogodišnjakinje izgledaju već kao da imaju 40 godina? Ovakav fenomen se dešava samo zbog jedne stvari. Nedovoljna njega kože i nepravilna hidratizacija.

alpska ruza krema za podmladjivanje

Sigurni smo da se svakoj od nas bar po nekoliko puta desilo da prespavamo sa silnim slojevima pudera, sjene i maskare koje smo nanijeli prethodni dan. Kada sutradan operemo šminku čini se kao da se ništa nije desilo. Varate se! Već tada ste SAME postarale svoju kožu za 0,004 odsto nego što bi se to desilo prirodnim putem. Da ne pričamo o odlasku u solarijume, bez ikakve zaštitne kreme ili prekomjerno izlaganje suncu, takođe bez adekvatne pripreme? Ne čudi što mnoge djevojke danas izgledaju starije nego što zapravo jesu.

Naravno, priroda je takva da žene, kao i muškarci s godinama dobijaju neželjeni izgled kože, koji obiluje borama i prepoznatljiva je po gubitku zategnutosti. Koliko god brige da vodite, neminovno je da se proces starenja dešava. No, priznajte sebi: koliko zapravo pažnje posvećujete da odložite dolazak te neželjene faze u izgledu?

Alp Rose – prirodna krema za lice je definitivno jedan od načina na koji ćete osvježiti svoje lice, ali i pomoći mu da reguliše bore i smanji vidljivost svih nepravilnosti koje vas duže vrijeme iritiraju.” ,  poručuju kreatori kreme iz laboratorija.

Namjerno smo rekli jedan od načina. Lagali bismo kad bi tvrdili da je korištenje Alp Rose kreme jedini izlaz. Naravno da nije. Samo je na vama da odaberete koliko vremena imate da isprobavate razne proizvode (koji možda neće donijeti nikakve rezultate) ili da koristite produkte sa jednakom učinkovitosti, ali čiji rezultati dolaze u znatno dužem vremenskom roku. Dakle, na vama je da procijenite koliko vremena želite dati.. ili možda bolje rečeno uzaludno izgubiti?

Uz Alp Rose vratićete izgled kože i lica koje ste nekad imale

alp rose prirodna krema za lice

Situacija je sljedeća: okupila se porodica i gledate fotografije iz mladosti. Svima je sasvim zanimljivo i zabavno, ali na pomisao da vaše lice ne izgleda kao prije vas hvata određena doza straha i nije vam svejedno.

Pogledate u muža i pitate se da li on primijećuje koliko ste se promijenili ( ne, vi tad ne razmišljate da je i on ostario zajedno s vama – logično), već se plašite da ste jedina osoba u toj prostoriji u koju će svi pogledati i prokomentarisati nešto na račun vaše prirodne promjene. Ne plašite se nikakvih reakcija, već uživajte u porodičnim trenucima. U tom će vam najbolje pomoći krema za podmlađivanje alpska ruža.

Morate biti svjesni da bore dolaze prirodno, pa da se na taj način moraju i riješiti. Podvrgavanje raznim skupim tretmanima poput botoksa ili nekim operativnih zahvatima su samo maskiranje istine. Pravo rješenje dolazi organskim putem – uz Alp Rose kremu, jer ona dubinski čisti i adekvatno hidrira kožu, te stimuliše obnavljanje i regeneraciju dermisa zdravim putem.

S obzirom da je stepen zagađenosti vazduha veći nego ikad, sitne čestice prašine i čađi iz vazduha veoma lako nađu put do pora na vašem licu. Kada na to dodamo ekstremno ubrzan tempo življenja, lošu način na koji se hranimo, konstantnu izloženost stresu, sunčevom zračenju, vjetru, mrazu, ali i upotrebu raznih pudera koji su nezaobilazni u današnjoj kozmetici, efekti postaju još izraženiji.

Maskiranje problema već pomenutim kozmetičkim preparatima može donekle umanjiti problem sa estetske strane, ali to je daleko od pravog rješenja, pa je potrebno pronaći ono koje će da zaista djeluje, a da je opet pristupačno za sve koji žele zaštititi i osvježiti svoju kožu.

Kako zapravo djeluje Alp Rose krema protiv starenja?

alpska ruza prirodna krema protiv bora

Naša koža nam daje protekciju od štetnih, vanjskih utjecaja. Kako bi se ta barijera održala, naše matične stanice konstantno obnavljaju i popravljaju slojeve epiderme. No promjena okoliša i starenje, mogu ugroziti tu barijeru, što dovodi do isušivanja, krhke i tanke kože, te preuranjenog starenja.  Glavna uloga Alp Rose prirodne kreme je očuvanje matičnih stanica epiderme i zaštita od stresnog utjecaja okoliša na našu kožu.

Lokalizacijom Alp Rose  kreme na željena mjesta podstičete stimulaciju stvaranja matičnih dijelova kože, pa je sasvim logično da obnavljanjem starih ćelija dobijate svježi i mladalački izgled koji ste zapravo željeli. U ranijim periodima života, ovakvi procesi se spontano dešavaju i to mnogo većom brzinom, pa je nanošenjem ove kreme ustvari vraćena djelotvornost tog procesa.

Imajte na umu da se konzumiranjem ove kreme vaše lice ne podmlađuje samo prividno, odnosno naizgled – već istinski i iznutra. Upravo to je osnovna razlika koja Alp Rose kremu odvaja od drugih proizvoda na tržištu. Da li ste znali da matične ćelije nemaju prvobitnu funkciju, već se prilagođavaju prema potrebama organizma?  Baš zbog ovakvog načina funkcionisanja, mogu da obnove vaše ćelije.

Potreba za tipom krema koje će podmladiti vaš izgled i kožu javlja se generalno kod svih žena ulaskom u srednje godine. Tada se promjene, poput bora počinju prvi put pojavljivati, a žene postaju očajne za tim da pronađu pravi proizvod koji će im odgovarati. Najprije primijećuju bore oko vrata i na licu, pa se prepuste raznim kozmetičkim tretmanima koji koštaju čitavo bogatstvo. Potom, jave se bore smijalice oko usana i očiju (koje mogu nastati i mnogo ranije, pogotovo ako neko ima tendenciju da se češće smije).

Razlog nastanka ovakvih problema je osim prirodnog procesa starenja, svakako uticaj životne sredine. Loš vazduh, ali i stil života koji uključuje jedenje loše i nezdrave hrane mogu znatno uticati na prijevremeno starenje i lošiji izgled. Na neke faktore ne možete uticati, ali na neke defitnitivno možete obratiti pažnju. A znate kako kažu: bolje spriječiti nego liječiti. Tako da, uzimanje Alp Rose kreme i kada primijetite one najmanje znakove vam može samo pomoći u tome da usporite nešto što vas neminovno očekuje u budućnosti.

Alpska ruža – po čemu je specifična ova biljka?

alp rose krema protiv bora

Alpska ruža (Alp Rose) kao što joj sama riječ govori, raste na planinskim liticama Švajcarske – pa ih možete uočiti na području Alpa, Jure, Pirineja i Apenina (na visini čak od 1500 – 2800 m). Taj mali, vrlo otporan, razgranati zimzeleni grm, koji obiluje prekrasnim rozim zvonastim cvjetićima, prirodno je građen tako da bude otporan na ekstremne uslove hladnoće, suhoće i intenzivne sunčeve svjetlosti, te da se  uspije oduprijeti različitim promjenama klime.

Listovi alpske ruže su debele kutikule za ograničavanje gubitka vode. Dehydrins proteini štite je od dehidracije i smrzavanja. Visoki sadržaj polifenola štiti je od utjecaja slobodnih radikala.
Ova dragocjena biljka koja raste u savršeno netaknutoj prirodi na području najpoznatijih visokih švajcarskih planina, sadrži vrlo aktivne spojeve kako bi izdržala ekstremne uslove i opstala na stijenama i snijegu:

•     Taxifolin
•     Rhodoxanthin
•     Eterična ulja
•     Klorogenska kiselina
•     Polifenoli (katehin, epicatechin).

Kombinacija ovih nutrijenata je jedan od najboljih antioksidanasa, pa je biljka sama po sebi odlična u borbi protiv toksina koji se nalaze u koži.

Alp Rose prirodna krema je pristupačna za svačiji novčanik

prirodna krema za lice koja nije skupa

Kada pogledamo na cijene raznih kozmetičkih tretmana u salonima ili skupe operacije sa botoksom, odmah nam se u trenu okrene želudac. Otkad ljepota toliko košta? Da li je uopšte učinkovito to što ćemo masno da platimo?

Rizik je ogroman, a vi i dalje možete ostati nezadovoljni. Korisnici Alp Rose kreme nemaju ovakve probleme, jer gotovo svi kupci (osim oni kod kojih su bore izuzetno izražene i koji su zaista u poznim godinama) su presrećni rezultatima.

Pored prvobitne funkcije zatezanja, Alpska ruža je krema za lice koja blagotvorno hidratizira i njeguje vaš dermis. Dakle, ne morate se plašiti suve kože, koja može dovesti do daljnjeg “pucanja” lica.

S obzirom da se na tržištu može pronaći po jako povoljnim i pristupačnim cijenama, a gledajući na sav rezultat koji pruža – složićete se da je Alp Rose prirodna krema za lice zaista prava investicija u koju vrijedi uložiti, jer vam će se itekako vratiti. Vaše raspoloženje će se nevjerovatno popraviti čim počnete primijećivati prve rezultate ili kad dobijete pohvale od bližnjih ljudi za svježi i mlađi izgled koji ćete definitivno imati.

Da se ne biste dalje mučili kako da je pronađete ili gubili dodatno vrijeme kojeg ionako malo imate, potrudili smo se da vam olakšamo. Svoj primjerak Alp Rose kreme možete nabaviti ovdje za BiH i ovdje za Srbiju.

Leave a Comment