Alternativna medicina Lijekovi Medicina

ImunoMax – pouzdano sredstvo za jačanje imuniteta

Naš imuni sistem svakodnevno obavlja niz esencijalnih funkcija štiteći nas od raznih patogena i mikroorganizama. Ipak ponekad se desi da imuni sistem „zakaže“, čineći da virusi i bakterije uspješno prodru u naš organizam čineći nas bolesnim ili malaksalim.  Upravo zbog toga jak imuni sistem je preduslov dobrog zdravlja.

Jak imunitet omogućava našem organizmu da se odbrani od raznih bolesti, infekcija i zaraza. Iako svako od nas ima specifičan imuni sistem, neko jači, neko slabiji, važno ga je dodatno pojačati, posebno u određenim godišnjim dobima.

Dodaci prehrani poput vitamina, minerala, ljekovitog bilja, probiotika i eteričnih ulja uspješno se koriste za podršku boljem imunitetu, ali i za prevenciju i tretiranje infekcija koje se javljaju usljed oslabljenog imuniteta. ImunoMax kapsule za jačanje imuniteta sadrže antioksidanse neophodne za očuvanje ravnoteže organizma i jačanje imunog sistema.

Sadržaj teksta:

Jačanje imuniteta antioksidansima

Antioksidansi su izuzetno važni za naš organizam jer jačaju imuni sistem tako što spriječavaju nastanak slobodnih radikala. Hiperprodukcijom slobodnih radikala dolazi do niza lančanih reakcija u našem organizmu, čime dolazi do oksidativne štete u našem organizmu. Antioksidansi imaju važnu ulogu u našem organizmu, a to je da slobodnim radikalima onemogućavaju da stupe u lančane reakcije i time održavaju organizam u ravnoteži i omogućavaju da pravilno funkcioniše.

Antioksidansi mogu biti vitamin, minerali te razne biljke i ulja. Iako je vitamine i minerale najbolje uzimati u prirodnom obliku kroz što raznovrsniju ishranu, zbog ubrzanog tempa života to ponekad nije moguće. Stoga, mnogi od nas posežu za raznim suplementima kako bismo sopstvenom organizmu nadoknadili neophodnu dozu vitamina i minerala.

jacanje imuniteta antioksidansima

U antioksidanse najčešće ubrajamo citamine C i E, minerale selen i cink, zatim karotenoide i polifenole. ImunoMax kapsule sadrže sve neophodne oksidanse, potrebne organizmu da pravilno funkcioniše i održi imuni sistem u optimalnom stanju ravnoteže.

ImunoMax – izvor prirodnih antioksidanasa

Da li često osjećate manjak energije kao i malaksalost? Da li ste često prehlađeni, a svaka prehlada vas drži duže nego inače? Ovo su najčešće indikatori da je vaš imuni sistem preopterećen te da mu je potreban dodatni podsticaj kako bi pravilno funkcionisao. Svakodnevni stres i užurbani tempo života, nepravilna ishrana vode do pada imuniteta. Ukoliko vaše tijelo ne dobija dovoljno nutritivnih elemenata, postaje mu teško da se bori sa virusima i bakterijama zbog čega se dešava da se razbolite lako, a za oporavak vam je često potrebno dugo vremena.

ImunoMax kapsule vam pružaju neophodnu količinu vitamina, minerala i antioksidanasa iz različitih izvora čime značajno pomažu svakodnevnom jačanju imunog sistema.

Naruči ImunoMax sa 50% popusta!

Kako djeluje ImunoMax?

Kao što smo već naglasili ImunoMax kapsule imaju antioksidativno dejstvo u organizma. Pored toga, sadrže sastojke koji imaju antibakterijska i antiviralna svojstva čime se aktivno bore protiv patogena već prodrlih u organizam. Na taj način pružate svom organizmu svu neophodnu prevenciju i zaštitu u borbi protiv raznih spoljašnjih uticaja.

Sastojci ImunoMax kapsula

Ono što čini ImunoMax kapsule efikasnim u procesu jačanja imuniteta jesu efikasni sastojci ovog suplementa.

Ulje crnog kima – Ulje crnog ima smatra u narodu se smatra „lijekom za sve bolesti“. Sadrži proteine, zasićene i nezasićene masne kiseline, tiamin, niacin, folnu kiselinu, kalcijum, željezo, beta-karoten. Upravo zahvaljujući svom bogatom nutritivnom sastavu, crni kim vraća ravnotežu u svim sistemima, a njegovo djelovanje nije ograničeno na pojedine organe, već ono obuhvata obuhvata cjelokupan organizam. Pored toga, crni kim blagotvorno utiče i na zdravlje kože i kose te značajno poboljšava njihov izgled. Ulje crnog kima pokazalo se jednako efikasnim i u tretiranju simptoma alergije.

imuno max sastav crni kim

Ipak, jedan od najznačajnijih sastojaka crnog kima jeste timokinon. Timokinon se smatra najvrijednijim sastojkom ovog ulja posebno zbog svojih antikancerogenih svojstava. Timokinon iz ulja crnog kima zaustavlja rast tumorskih ćelija te ublažava štetne posljedice terapijama zračenjem.

Ehinacea – Ehinacea ili purpurna rudbekija predstavlja rijetku biljku za koju postoji niz kliničkih studija koje pokazuju njeno antivirusno djelovanje.  Svoje antioksidativno dejstvo ova biljka duguje visokom sadržaju fenola. Ehninacein, sastojak jedinstven samo Ehniacei, spriječava prodiranje mikroba u zdrave ćelije tako da virusi i bakterije ne mogu nastaniti zdravu ćeliju. Od ostalih korisnih sastojaka, Ehinacea sadrži alkihamide, polisaharide i glikoproteine.

Ehinacea se koristi kod hroničnih bolesti respiratornog sistema, gripe, prehlada, herpesa te kao dodatna terapija kod drugih gljivičnih, bakterijskih i virusnih infekcija.

Vitamini A  – Još jedan od sastojaka ImunoMax kapsula je i vitamin A. Vitamin A ili retinol jedan je od vitamina koji su neophodni za pravilan rad imuniteta. Djeluje kao antioksidanas i spriječava oštećenje ćelija izazvano oksidativnim stresom. Upravo vitamin A ima ključnu ulogu u borbi protiv mnogih bakterija i virusa, te je odgovoran za jak imunitet. Nedostatak vitamina A rezultuje oslabljenim imunitetom.

Vitamin E  –  Vitamin E se smatra glavnim vitaminom zaduženim za zdravlje kože. Pored toga, smatra se i esencijalnim nutrijentom koji pomaže u jačanju imunog sistema. Ima antioksidativno dejstvo, te se bori protiv štetnih radikala nastalih u organizmu metabolizmom hrane ili toksina u životnoj sredini.

Antioksidativno djelovanje vitamina E u organizmu se povezuje sa djelovanjem Vitamina C.  Naime, dok slobodni radikali napadaju ćelije, vitamin E ih „preusmjerava“ prema vitaminu C koji ih dalje uništava i odstranjuje iz organizma.

Vitamini B kompleksa – u sastav ImunoMax kapsula ulazi i kompleks vitamina B. Radi se o grupi vitamina, koji spadaju u vitamine rastvorljive u vodi, što znači da ih tijelo svakodnevno izlučuje putem urina te da ih je potrebno uzimati svakodnevno kako bi se nadoknadio njihov gubitak.

Kompleks vitamina B čine vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (pantotenska kiselina), vitamin B6 (piridoksin) vitamin B7 (biotin), vitamin B9 (folna kiselina), vitamin B12 (kobalamin).

Navedeni vitamini iako dijele određene karakteristike, svaki od njih ima jedinstvenu funkciju te je potreban organizmu u određenoj količini. Određeni faktori kao što su starost, loša ishrana, trudnoća, upotreba alkohola, genetika i lijekovi povećavaju potrebu organizma za kompleksom vitamina B. Kompleks vitamina B ima ključnu ulogu u organizmu pri razlaganju ugljenih hidrata i snabdijevanja organizma energijom. Pored toga, vitamini B su takođe bitni su za zdravlje kože, kose, očiju, jetre te za pravilno funkcioniranje imunog i nervnog sistema.

Kako uzimati ImunoMax kapsule?

Preporučena doza ImunoMax suplementa jeste jedna kapsula dnevno. Uzimanjem jedne kapsule dnevno, zadovoljićete sve potrebe vašeg organizma za korisnim nutrijentima te ga zaštititi od štetnih uticaja okoline.

kako uzimati imunomax

Pored toga, ImunoMax kapsule omogućavaju detoks organizma, što znači da će toksini kao i štetni proizvodi metabolizma biti izlučeni iz vašeg organizma čine se uspostavlja njegova ravnoteža i pravilan rad. Antioksidativno djelovanje ImunoMax kapsula, spriječiće nastanak štetnih jedinjenja te pravovremeno zaustaviti njihovo djelovanje na organe i funkciju imunog sistema.

Gdje kupiti ImunoMax kapsule?

Ukoliko ste odlučili da ojačate svoj imunitet te da svom organizmu obezbjedite neophodne vitamine i minerale uz ImunoMax, to možete učiniti tako što ćete poručiti proizvod klikom na link ispod.

Klikni i naruči ImunoMax sa 50% popusta!

Budite oprezni te na vrijeme mislite o svom zdravlju. Ukoliko naručite ImunoMax kapsule, biće vam dostavljene na kućnu adresu u roku od 48h. Učinite nešto već danas za svoje zdravlje te ne dopustite da ga vlastitom nepažnjom i nedovoljnom brigom ugrozite.