Ljepota Savjeti

Ovo je spisak intervencija koje djevojke obavljaju na svojim IG fotografijama

photoshop instagram

Na njihovim fotografijama nema celulita, poziraju u najčudnijim položajima, bore su pojam njiam sasvim nepoznat. I sve izgleda savršeno, obrazac drugima šta treba da postignu. Da li je realnost zaista takva?

Jedna blogerka otkriva da fotografije na “Instagramu” tako suptilno izmijenjene da treba da budemo vrli pažljivi. Tako je fitnes model Karina Erbi nedavno objavila dve fotografije, jednu pored druge, pokazujući kako izgleda regularna fotografija u odnosu na izmenjenu verziju, onu koja je prošla takozvani Insta Girl Edit.

Instagram ili realnost?

Na njihovim fotografijama nema celulita, poziraju u najčudnijim položajima, bore su im pojam sasvim nepoznat. I sve izgleda savršeno, obrazac drugima šta treba da postignu. Da li je realnost zaista takva?

Izmjene su neznatne, a ipak tako efektne, i vrlo je teško navesti šta je tačno izmijenjeno.

– Svako jutro se probudim, prođem kroz svoj “Instagram” profil, ali i špijuniram kakve se nerealne fotografije ostavljaju na “Insta Girls” .

Djevojke koje ja pratim i postavljaju ovakve fotografije imaju mnogo pratilaca, stotine hiljada mladih djevojaka gleda na njih kao na uzore. U komenatrima vidim lavinu oduševljenja tih devojaka. A istina je da te djevojke tako ne izgledaju. One izgledaju kao bilo koja druga devojka.

Karina kaže da je, prateći ovu pojavu, svoju jednu fotografiju obradila u “Insta Girl Edit”, a lista intervencija je sledeća:

1. Uljepšavanje kože cijelog tijela

2. Povećanje zadnjice

3. Smanjivanje stomaka

4. Sužavanje ruku

5. Sužavanje butina

6. Stanjivanje vrata

7. Odstanjivanje ožiljaka i celulita

8. Uobličavanje grudi

9. Lifting zadnjice

Leave a Comment