Kozmetika i preparati Ljepota

Same ubrzavate starenje kože grudi preko leta, a da niste ni svesne

Iako će vam se učiniti da zbog dobre linije i lepe kože izgledate bolje nego što je to uobičajeno za vaše godine, ono po čemu bi vas drugi mogli “raskrinkati” je definitivno izgled vaših grudi.

Da li ste znali da koža na vašem poprsju stari mnogo pre nego ostatak vašeg tela?  Ukoliko želite da se izborite sa tom prirodnom pojavom, moraćete mnogo više poraditi na sopstvenim navikama, te da prestanete raditi nešto na šta do sada možda niste ni obraćali pažnju.

Na promenu izgleda vaših grudi najviše utiče dojenje, jer se ona tada opuste i splasne njihov prirodni volumen. No, u mnogim slučajevima mi žene same izazivamo prevremeno starenje izgleda naših grudi. Evo nekoliko:

Sadržaj teksta:

Jo-jo efekt

Opuštanje kože nakon skidanja više kilograma prvo će se primetiti na vašim grudima, a što više takvih jo-jo iskustava proživite u životu, grudi će prije izgubiti svoju elastičnost te će se još više obesiti.

Loš grudnjak

Osim što morate pripaziti da vam grudnjak odgovara što se tiče veličine, najvažnje od svega je da bude ekstremno udoban za vaš oblik grudi. Osim materijala, jako je bitno da odaberete Za njihovu ljepotu i punoću uvijek pazite da vam grudnjak bude prave veličine, odnosno, da ih jako dobro podržava. Ukoliko će se one više tresti tijekom svakodnevnih, uobičajenih aktivnosti, koža će prije “popustiti” i objesiti ih.

Pušenje

Osim što je itekako štetno za vaša pluća, pušenje utiče na lepotu i mladost vašeg dermisa, pa ćete neretko videti da kod žena pušača koža oko grudi dosta starije izgleda. Zbog čega je to tako? Jer pušenje smanjuje dotok krvi, gde prvo stradava površinski sloj kože, pa samim tim ona najprije stari baš u tom području.

Solarijum

kako solarijum utice na kozu

Verovatno ste i same mogle pretpostaviti da će se solarijum naći na ovoj listi. Prekomerno korištenje solarijuma, tj. izlaganje umetnoj svetlosti se jako loše odražava na kožu vašeg dekoltea. Lepo je videti nekog sa tamnim tenom, ali ne ako je koža na predelu grudi smrežurana.

Sunčanje i kreme za sunčanje

Doduše, ne možemo osporiti činjenicu da nas štite od štetnih UV zraka, no loša strana je što ubrzavaju proces nastanka bora na licu i grudima. Upravo su ta dva područja  najosetljivija na ovakvu vrstu tretmana, jer one smanjuju stvaranje kolagena, pa samim tim utiču na elastičnost kože.

Trčanje i poskakivanje

Verovatno vam se na prvu čini da trčanje nikako ne može da vam naškodi, što i jeste istina. To naravno podrazumeva da imate i pravilnu opremu za ovaj vid rekreacije, a to nikako nisu neudobni grudnjaci.  Da bi vaše grudi ostale čvrste i zategnute, potrebno je da nabavite adekvatan sportski grudnjak koji vam neće naškoditi tokom velikih promena tokom trčanja.

Šta je rešenje u tom slučaju?

Da biste izbegli posledice o kojima smo pisali ili ukoliko ste se već našle u situaciji da vaše grude ne izgledaju onako kako želite, trebali biste probati kremu Upsize. 

Osim što će povoljno uticati na zatezanje i učvršćivanje vaše kože, zbog svojih nutritivnih vrednosti pogodno deluje i na hidrataciju dermisa. No, kada čujete da vraća izgubljeni volumen u vašim grudima – nećete moći odoliti da ne saznate više o ovoj kremi koja je doslovno preko noći postala hit u svetu.

Većina žena u inostranstvu je već upoznata sa blagotvornim dejstvom Upsize kreme, no od ove godine i vi imate priliku da je isprobate. Najbitnije od svega je što je krema potpuno priroda, odnosno sastavljena je od svih elemenata iz prirode, tako da ne morate brinuti da će vam se pojaviti određene posledice (poput osipa ili drugih alergenskih reakcija).

U suštini, važno je da je redovno koristite i ovo leto možete da zaboravite na kožu koja izgleda staro i neosveženo, već se pohvalite predivnom, mekanom i zategnutom kožom dekoltea. S obzirom da utiče na povećanje dojki, ne sumnjamo da će vam i kupaći kostim mnogo bolje stajati.

Leave a Comment