Odrasli Psihologija

5 stvari kojim ćete zasigurno odbiti i najzaljubljenijeg muškarca

sta tjera muskarce od zena

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod djevojaka, ali da li znate da postoje i one zbog kojih će vas ostaviti bez razmišljanja? Otkrili smo kojih to 5 stvari ih najviše odbija i šta bi trebalo da promijenite ako želite da ga zadržite pored sebe.

Sadržaj teksta:

Opsjednutost karijerom

Ovdje nije riječ o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovdje mislimo na djevojke koje su opsjednute svojim poslom i nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji.

Zloba

Baš niko ne voli zlonamjerna bića. Muškarci žele da njihove ljepše polovice budu jednostavne i drage. Vaša ljepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

Neprestana priča

Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do riječi, počeće da osjećaju kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

Negativnost

Svako voli da ima pozitivnu osobu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto misliće da ste slabe, a i to će negativno djelovati na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesretnim, zar ne?

Pretjerana posesivnost

Vjerujemo da svaki muškarac želi da bude voljen i da neko uvijek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posjedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svidjeti.

(lepotaizdravlje.rs)

Leave a Comment