Odrasli Psihologija

Amerikanka tuži roditelje zbog ružnih gena

sudjenje

Hollywood, CA | Kalifornijska žena tužila je svoje roditelje za 2 miliona dolara, jer ih krivi zbog svojih “ružnih gena”. Annabelle Jefferson, 44, vjeruje da su njeni roditelji u potpunosti odgovorni za njene ekstremno ružne fizičke osobine koje su je dovele do tri razvoda, depresije i psiholoških problema.


Moji roditelji su tako prokleti ružni, da je posve okrutno da imaju decu. Glupo je što im je iko dozvolio da imaju potomke.

Prema njenim riječima, trebalo bi da postoje vladini programi za sterilizaciju ružnih ljudi ili barem da im država onemogući da imaju djecu. Jefferson krivi svoje roditelje za neuspješne brakove koji su je doveli do niza psiholoških problema.

“Tokom prvog razvoda, moj bivši suprug je rekao sudiji da je svako jutro kad bi vidio moje lice, osjećao muku i često morao da pobjegne u kupatilo i povrati”, bolno se sjeća. ”

Moj posljednji muž bio je tehnički slijep, ali je nakon uspješne operacije oka povratio 40% vida. Razveo se od mene već sljedeće nedelje, ” nastavlja priču.

44-godišnjakinja planira da pokrene udrugu za ljude koji su imali slične probleme i koji žele tužiti svoje “ružne roditelje”.

Ona se takođe nada da će u skorijoj budućnosti lobirati i u državnom odjeljenju da donosi zakone o zabrani ljudima koji ne ispunjavaju pristojni nivo ljepote ili estetske kriterijume. Zalagaće se da se sterilišu ili ne rađaju kako bi spriječila druge da pate onoliko koliko je ona.

Leave a Comment